7. maraton pozitivne psihologije: Večno prezahteven do sebe in nikdar dovolj dober

Sobota, 29. oktobra ob 19.00 uri prek spleta

Pozitivna psihologija za življenje namesto plačila za predavanje povabi k darovanju denarja izbrani humanitarni organizaciji.

Tokrat so se odločili, da omogočijo podporo Društvu Zaupni telefon Samarijan in programu, ki ga izvajamo.                                                                                                                                      

Mag. Drago Švajger v okviru doktorskega študija svoje znanstveno raziskovalno delo posveča raziskovanju učinkov relacijske zakonske terapije in glasbene terapije. Na 7. maratonu pozitivne psihologije pa se bo v predavanju Večno prezahteven do sebe in nikdar dovolj dober posvetil visokim merilom in strmenju k odličnosti, ki so postala simptom današnjega duha časa. Odgovoril bo na vprašanje kako v sebi nasloviti občutke ne biti dovolj dober. Je prezahtevnost do sebe drža, zaradi katere smo lahko uspešnejši in kje je meja zahtevnosti do sebe. Kako doživljanje sramu, krivde in žalosti oblikuje temeljna prepričanja in vrednote. Sem bil kot otrok čustveno spregledan in preslišan. In nenazadnje, kako zgraditi samopodobo, ki prinaša pozitivno podobo o sebi.

Predavanja 7. etape maratona pozitivne psihologije bodo potekala ob sobotah od 8. 10. 2022 vse do 15. 2. 2022 ob 19.00 prek spleta.

Celotni program si lahko ogledate tukaj. Vabljeni!