Prevod 3. izdaje Rosenbergove Nenasilne komunikacije je na voljo

Društvo Zaupni telefon Samarijan in organizacijo Dobrobit je povezala želja, da približamo 3. izdajo knjige dr. Marshalla Rosenberga, Nenasilna komunikacija: jezik življenja, slovenskim bralcem v maternem jeziku.

Po osemnajstih letih, odkar je izšel v Samarijanovi založbi, tako z veseljem predstavljamo osveženi ponatis najbolj prodajane knjige dr. Marshalla B. Rosenberga, Nenasilna komunikacija: jezik življenja, ki smo ga pripravili v sodelovanju s Centrom za nenasilno komunikacijo (CNVC).

Delo iskanega predavatelja, mirovnika in vizionarja, ki se je učil in delal ob profesorju Carlu Rogersu, katerega metoda nedirektivnega svetovanja je ključna pri našem prostovoljskem delu s klicalci v duševni stiski, se bere v več kot 35 jezikih in več kot milijonu izvodih po celem svetu.

Knjiga predstavlja preprosto in zelo učinkovito metodo sporazumevanja, ki stremi k temu, da zadovoljuje potrebe vseh udeleženih. Vodi nas stran od razdiralnega jezika sodb, moraliziranja, vrednotenja in etiketiranja do povezovalnega jezika, v katerem se z opazovanjem in poslušanjem osredotočamo na potrebe in občutke sogovornika in jasno izražamo svoje. Dr. Rosenberg poudarja, da nenasilna komunikacija ni toga, vnaprej dana formula, ampak je v vsaki situaciji, v različnih kulturah in ob različnih ljudeh drugačen odraz življenja v vseh udeleženih. Knjiga tako ne more zastarati, temveč je v časih, zaznamovanih z epidemijo in vojno, njen nauk še toliko bolj dragocen.

Prevod tretje izdaje učbenika je na voljo.

Cena knjige v mehki vezavi je 29,95 EUR. Doplačilo za dostavo je 3,90 EUR.

Naročilo oddate prek spletnega obrazca, plačate z nakazilom na TRR, dostavi pa vam ga Pošta Slovenije.

ODDAJA NAROČILA