DONIRATI

ŽELIŠ DAROVATI?

Delovanje Zaupnega telefona Samarijan lahko podprete z vašim darom. Omejeni viri sofinanciranja nam ne zadoščajo za nemoteno izvajanje programa, zato donacije pomenijo pomemben in dragocen vir, da program nemoteno deluje.

Vaša podpora je za nas zelo dragocena. Namenite nam jo lahko v obliki:

 • donacije z nakazilom na transakcijski račun s številko: SI56 0214 0001 4463 474, odprt pri NLB, d. d.
 • donacije v obliki namenitve dela dohodnine (obrazec si lahko natisnete tukaj)
  Slovenska dohodninska zakonodaja omogoča, da namesto v državni proračun zavezanci svobodno usmerjamo  0,5 % delež svojega dohodninskega davka upravičencem po lastni presoji. Zaradi svojega humanitarnega poslanstva sodi med upravičene prejemnike tega dela dohodninskih sredstev tudi društvo. Zato vas iskreno nagovarjamo k temu, da bi 0,5 % dohodnine namesto državnemu proračunu namenili delovanju Zaupnega telefona Samarijan, ki z izvajanjem poslanstva pomaga vsem, ki se soočajo s težkim bremenom stiske.
  Natisnjen in izpolnjen obrazec je treba poslati na donatorjev pristojni davčni urad.
 • SMS-donacije v višini 5 evrov, tako da pošljete SMS na tel. št. 1919 z besedilom: ZAUPNI5.
  Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo ZAUPNI5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za izvajanje programa “zaupni telefon za klic v duševni stiski”.
  Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, Si.mobila in Telemacha. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija: Telekom Slovenije, Si.mobil, Telemach

Hvala, ker s svojim prispevkom omogočate,  da je Zaupni telefon Samarijan lahko na voljo ljudem v stiski 24 ur na dan in vse dni v letu.